donderdag 14 mei 2015

Bora Bora, dag 4 van 10
14-5-2015 08:00 uur, Bora Bora
Na een dagje zonnen en lezen heb ik gisteren mijn eerste duiken gemaakt in Bora Bora. Het duikcentrum ligt nog voorbij de ferry richting luchthaven. dus werd ik keurig om 8 uur opgehaald en naar de boot gebracht. Na een kort tochtje hebben we de eerste duik gemaakt vlakbij het vliegveld aan de buitenkant van het rif. Het koraal is hier inderdaad in betere conditie maar naar mijn verwende mening niet van een schoonheid die ik elders heb gezien. De visstand is hier wel oke.  Er is inderdaad veel haaien activiteit wat waarschijnlijk komt door het herhaaldelijk voeren/lokken van de haaien. Daardoor wel weer enkele ontmoetingen gehad met de zwartrif- en citroenhaaien.

Voeren/lokken van de haaien

Citroenhaai
Schildpad


Vanochtend een hoop bewolking te zien dus mogelijk dat het weer om gaat slaan. 
Vanochtend 06:30uur

Het eten is hier prima maar weinig “typisch” tahitiaanse gerechten, als die al bestaan want het blijft natuurlijk een stukje Frankrijk. Maar niet getreurd het smaakt allemaal prima en de cocktails overigens ook.

4 opmerkingen:

 1. Een geweldige trip, zowel boven- als onderwater! En de foto's zijn weer prachtig. Jij in Frans Polynesie, wij in Holland met de IJsheiligen......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed bezig Rob.Hoop het ooit nog weer eens mee te maken. Duik gelukkig nog wel ieder jaar in Illes medes/'l-Estartit. Dit natuurgebied onder water wordt ieder jaar mooier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Duiken Estartit

  Benvinguts A Diving Center La Sirena, Som una empresa enfocada en activitats i esports a l’aigua amb mes de 50 anys de experiència. Estem situats a la Costa

  to get more -https://divingcenterlasirena.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Duiken Estartit

  Benvinguts A Diving Center La Sirena, Som una empresa enfocada en activitats i esports a l’aigua amb mes de 50 anys de experiència. Estem situats a la Costa Brava pel que el nostre entorn és l’ideal per gaudir.

  to get more - https://divingcenterlasirena.com/

  BeantwoordenVerwijderen