dinsdag 12 mei 2015

Bora Bora dag 2 van 10 dagen

12-5-2015 10:00 uur, Bora BoraGisteren zonder prolemen aangekomen in Bora Bora. Jammer genoeg aan de verkeerde kant van het vliegtuig gaan zitten waardoor ik geen plaatjes heb kunnen schieten bij aanvliegen, van het gehele Atol. Dan maar een plaatjes van Google Earth nemen zodat jullie een idee krijgen hoe dit er uit ziet. Vanaf het vliegveld met de boot naar het hoofdeiland (hoofdatol???) gevaren en van daaruit met een busje naar het hotel.

Het eiland

 
Met de ferry vanaf de luchthaven.


De lagoon

Zoals je ziet zit ik weer een in een prachtige omgeving en heb ik een prima lokatie voor de aankomende 10 dagen. Het is allemaal wat minder ruim dan in Moorea maar soi, we doen het er maar mee. 
Mijn onderkomen voor de aankomende dagen

Mijn uitzicht en balkonnetje
‘s Ochtends wakker geworden door de opkomende zon wat lekker wakker worden is en ook weer een mooi plaatje geeft.
Mijn wekker


Het gehele complex wordt door een straat gescheiden met nogal wat autoverkeer. Daardoor heb tijdens eten wel wat last van de langsrijdende auto's. Dat maakt de lokatie wel wat minder exotisch, maar ja, je kan niet alles hebben. 
Vanaf mijn plekje aan/op het water heb ik verder geen last van het verkeer.

Gisteravond aan de bar nog de heugelijke ontdekking gedaan dat ze hier ook de echte whisky hebben staan (Tallisker, voor de kenners onder ons). Dus daar moet ik er nog maar eens eentje van nemen. Ook Drambui staat op het verlanglijstje en in de barkast. Dus vervelen zal ik me hier niet. 

2 opmerkingen:

  1. T ziet er weer geweldig uit. zal onder water ongetwijfeld net zo mooi zijn. Ben benieuwd. Groetjes uit Amsterdam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. T ziet er weer geweldig uit. zal onder water ongetwijfeld net zo mooi zijn. Ben benieuwd. Groetjes uit Amsterdam

    BeantwoordenVerwijderen