donderdag 4 april 2013

Purmerend - Het is bijna zo ver.

Het is nu donderdag avond, de laatste werkdag zit er op en mijn vakantie is nu officieel begonnen. De afgelopen maand ben ik bezig geweest om mijn medicijnbox aan te vullen, de duikspullen nagelopen, vaccinatie gechecked bij het AMC en meer van dat soort kleine dingen.
Morgen kan ik dan een was draaien, de duikspullen verzamelen en klaar leggen en dan relaxed de avond doorbrengen. De duiktas inpakken wordt zaterdag dan een makkie. Nog eerst even mijn instapkaarten regelen voor de vlucht naar Singapore en mogelijk ook gelijk de vlucht naar Melbourne regelen, kan ik tenminste zelf regelen waar ik ga zitten.
Als alles goed gaat wordt ik zondag om 07:45 uur opgehaald en naar Schiphol gebracht. Na inchecken nog eerst even wat drinken met Ria die gelijk met mij op vakantie richting Canada/USA gaat en dan kan de reis pas echt beginnen. Eerst naar Singapore vervolgens naar Melbourne om tenslotte door te reizen naar Fiji waar ik, als alles goed gaat, woensdag ochtend aan kom.

2 opmerkingen:

 1. Hoi, dat klinkt goed, het wordt een flinke trip voor jou: meer dan drie dagen onderweg. Maar op reis is ook vakantie Ik zou zeggen geniet ze!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Peter van der Wende5 april 2013 om 19:52

  Je schrijft o.a.: "De afgelopen maand ben ik bezig geweest om mijn medicijnbox aan te vullen...."
  Het wordt toch geen drugs-smokkeltrip he ??
  Desalniettemin een goede reis en een fijne vakantie gewenst.
  Rita & Pater

  BeantwoordenVerwijderen