zaterdag 17 maart 2012

Micronesia - Palau, Sea Passion Hotel 17-3 16:00 uur


Micronesie - Palau, Sea Passion Hotel  17 maart 16:00 uur.
Vanochtend 03:00 uur heb ik Palau bereikt en kon ik om 04:00 uur naar bed gaan in het Sea Passion Hotel. De (korte) vlucht heeft wat vertraging opgelopen bij het vertrek maar verliep verder zonder problemen. Vanochtend omstreeks 09:30 wakker geworden en toch nog maar even een ontbijt genuttigd. Voor de rest niet veel gedaan, zeker aangezien het weer nog niet veel soeps is. Zware bewolking en de gehele dag (mot)regen. Het ziet er ook niet naar uit dat dit snel verandert maar je weet het maar nooit. Morgen, zondag dus, wordt ik om 17:00 opgehaald en naar de boot “Tropic Dancer” gebracht. Maandag gaat dan de eerste duikdag in.
Het is nog niet gelukt om een sim kaartje te kopen en hopelijk krijg ik daar morgen nog de gelegenheid voor anders ziet het er naar uit dat ik tijdens de eerste week geen internet heb. De volgende berichten zullen dan vanuit Yap komen.
Het restaurant in Yap

De hotelkamer in Yap

6 opmerkingen:

 1. Klinkt alweer goed, behalve t weerdan maar dat zal ongetwijfeld gaan veranderen
  Gr
  Johan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Rob, zag je net opeens op facebook verschijnen. Je hebt er flink wat kilometers opzitten. Mocht je dus opeens uit de ether zijn dan weten we dat je geen internet hebt en niet dat je ins blaue hinein bent verschwunden.

  groetjes uit Amsterdam van Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Al met al heb je er heel wat vlieguren op zitten. Nu maar hopen dat het weer wat beter wordt, alhoewel nat worden doe je toch wel, haha
  Gr. Andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Robbert,

  Alles gaat zo te lezen prima.
  Alleen moet je niet over een beetje regen gaan klagen als je internnaam "aquaman" is en bovendien je hobby duiken is.
  Nog een fijne vakantie.
  Groetjes van Rita, Jody en (een beetje) van mij
  Peter

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha,
   Ik ben Nederlander dus het klagen zit in mijn bloed. Nat worden vindt ik niet erg zolang ik duikfles maar op mijn rug heb.
   Maar het genieten gebeurd toch wel. Het eten is prima, het weer is inmiddels opgeklaard en zonnig, de duiken zijn heel leuk en het bier smaakt goed. Wat moet een mens nog meer.

   Groetjes aan iedereen,
   Rob

   Verwijderen
 5. Is de Aquaman nog steeds onderwater ?
  Johan

  BeantwoordenVerwijderen